Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرجاد می‌گوید که تماشای دوباره سریال باغ گیلاس باعث خوشحالی و ناراحتی توامانش می‌شود؛ چرا که از یک سو برایش زنده کننده خاطرات دوران جوانی است و از سوی دیگر، یادآور این حقیقت که جوانی را پشت سر گذاشته است.

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو- عباس اسماعیل گل؛ جلیل فرجاد در سریال «باغ گیلاس» عهده دار نقش «عزیز» یک جانباز است؛ عزیز پس از اعزام به جبهه مجروح می‌شود و دست چپش را از دست می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرجاد می‌گوید که تماشای دوباره سریال باغ گیلاس باعث خوشحالی و ناراحتی توامانش می‌شود؛ چرا که از یک سو برایش زنده کننده خاطرات دوران جوانی است و از سوی دیگر، یادآور این حقیقت که جوانی را پشت سر گذاشته است.

او در عین حال که تاکید می‌کند از دوبله سعید مظفری بر روی نقشش در سریال باغ گیلاس راضی است، اما یادآور می‌شود خود بازیگر به حس و حال نقش تسلط بیشتری دارد. فرجاد از استقبال فوق العاده مخاطبان از باغ گیلاس یاد می‌کند و از روز‌هایی می‌گوید که مردم در کوچه و خیابان او را عزیز صدا می‌زده اند و از علت انصرافش از ازدواج با نامزدش (فریده) پرس و جو می‌کرده اند.

این بازیگر خاطرنشان می‌کند اگر قصه چهارچوب درستی داشته و مقوله درام در آن لحاظ شده باشد، با استقبال مخاطبان مواجه خواهد شد. از سریال‌های دیگری که جلیل فرجاد در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته است می‌توان به مدرس، آپارتمان، عیاران، حجر بین عدی، خانه‌ای در تاریکی، ملکوت، برادرجان و روز‌های ابدی اشاره کرد.


شبکه آی فیلم عربی این روز‌ها سریال باغ گیلاس به کارگردانی مجید بهشتی را برای مخاطبان عرب زبان خود روی آنتن برده است. به همین بهانه، گفت و گویی داشته ایم با جلیل فرجاد بازیگر نقش عزیز در این مجموعه نمایشی خاطره انگیز. سریال باغ گیلاس برای اولین مرتبه در سال ۱۳۷۳ از شبکه یک سیما پخش شد و بازیگرانی از جمله جمشید مشایخی، فخری خوروش، اسماعیل داورفر، نیکو خردمند، دانیال حکیمی، مهران مدیری، فریبا متخصص، عبدالرضا اکبری، بیوک میرزایی و پوراندخت مهیمن در آن به ایفای نقش پرداخته اند.


از بازپخش سریال «باغ گیلاس» از آی فیلم عربی اطلاع دارید؟


نه متاسفانه. زمان جوانی ما فقط دو کانال وجود داشت و در عرض چند ثانیه می‌شد از پخش سریال‌ها مطلع شد. اما الان با وجود گستردگی و تعدد شبکه‌ها به راحتی نمی‌شود از پخش همه سریال‌ها خبر گرفت. به نظرم این روز‌ها تنها راه اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی است تا همه در جریان نمایش مجموعه‌های نمایشی قرار بگیرند.


 در طی این سال‌ها بازپخش سریال باغ گیلاس را تماشا کرده اید؟


بله، البته نه کامل، ولی جسته و گریخته دیده ام.


 تماشای دوباره این سریال چه حال و هوایی را برایتان زنده می‌کند؟‌


می‌شود گفت هم خوشحال می‌شوم و هم ناراحت. از طرفی یادآور خاطرات دوران جوانی است و فرصتی برای نسل‌هایی که این سریال را ندیده اند و از طرف دیگر، به نوعی یک ناراحتی را به دنبال دارد وقتی می‌بینم چقدر جوان بوده ام و حالا سن و سالی از من گذشته و چهره ام تغییر کرده است.


نقش تان در سریال را به یاد دارید؟ عزیز یکی از چهره‌های مثبت باغ گیلاس بود.


بله، من نقش یک رزمنده به نام عزیز را بازی می‌کردم که بعد از اعزام به جبهه، خبر‌های بدی را برای خانواده ام می‌آورند که زخمی یا شهید شده ام. نقش پدر و مادرم را مرحوم جمشید مشایخی و خانم فخری خوروش بازی می‌کردند. آن‌ها وقتی مرا می‌دیدند که دست چپم را از دست داده و جانباز شده بودم.


عشق عزیز و فریده هم خیلی جذاب به نظر می‌رسید. به خصوص وقتی که عزیز پس از مجروح شدن می‌خواهد خودش را از سر راه زندگی فریده کنار بکشد.


عزیز پس از مجروحیت به نامزدش فریده کم محلی می‌کند، چرا که این تصور را دارد که با وجود معلولیتش و نقص عضو شاید اوضاع مثل سابق نباشد. البته با وساطت پدر و مادرش متوجه می‌شود که فریده او را واقعا دوست دارد و اصلاً به این موضوع فکر هم نکرده است.


خاطرتان هست چه کسی جای شما در سریال صحبت می‌کرد؟ راضی بودید یا دوست داشتید صدای خودتان بود؟


بله، آقای سعید مظفری صحبت می‌کرد. خوشبختانه در اکثر فیلم‌ها و سریال‌ها یا ایشان به جای من صحبت می‌کردند یا آقای منوچهر والی زاده که هر دو هم خیلی عالی و موفق بودند. راستش به این موضوع فکر نکرده ام که اگر صدای خودم بود بهتر می‌شد یا خیر. البته دوست داشتم که کار دوبله هم انجام دهم. به هرحال، طبیعتاً خود بازیگر وقتی نقشی را بازی می‌کند به حس و حال کار تسلط بیشتری دارد. شاید من بازیگر بهتر بتوانم آن حس و حال لازم را بر نقش سوار کنم تا دوبلوری که قرار است روی نقش حرف بزند. اتفاقا خیلی دوست دارم یک بار دیگر سریال را ببینم تا با دقت رصد کنم که صدای آقای مظفری چقدر بر چهره ام نشسته است و آیا مخاطب از آن لذت می‌برد.


 استقبال مخاطبان از سریال چگونه بود؟


مردم مرا در خیابان عزیز صدا می‌زدند. گاهی هم سوال داشتند و علت عدم ازدواج عزیز با فریده را پرس و جو می‌کردند. از من می‌خواستند که سخت نگیرم. اینقدر قصه و شخصیت‌های سریال را باور کرده بودند و همذات پنداری داشتند. البته این را هم بگویم که نگاه محبت آمیز مردم همیشه با من همراه بوده است و از این بابت همیشه ممنون شان هستم.


دلایل این استقبال فوق العاده از باغ گیلاس را در چه می‌بینید؟


همیشه اگر در فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی چهارچوب قصه درست و کشش داستانی لحاظ شده باشد مردم آن اثر را دنبال می‌کنند، چرا که جذابیت دارد. درامی که در سریال باغ گیلاس لحاظ شده بود باعث می‌شد که برای خانواده‌ها جذاب باشد. به نظرم این سریال هر چقدر که بازبخش شود باز هم مخاطبان خودش را دارد و مردم دوستش خواهند داشت. هر سریالی اگر قصه قوی و پر کششی داشته و کارگردان خوبی هم کار ساختش را برعهده داشته باشد با استقبال مردم مواجه خواهد شد.


سریال‌های قدیمی شبکه آی فیلم را تماشا می‌کنید؟


خودم فرصت چندانی برای دیدن تلویزیون ندارم، اما از دیگران می‌شنوم که می‌گویند فلان فیلم یا سریالت از آی فیلم پخش می‌شود.


این روز‌ها چه می‌کنید و مشغول چه کاری هستید؟


به خاطر شرایط کرونا دخترهایم به مدت یک سال اجازه نداده اند که سر کار بروم. نگران بودند که مبتلا بشوم. این روز‌ها سر یک پروژه هستم که قرار شده درباره آن فعلاً اطلاع رسانی نشود!

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جلیل فرجاد باغ گیلاس آی فیلم سریال باغ گیلاس جلیل فرجاد روز ها سریال ها آی فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۰۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو» / نغمه‌ای در دل معمای موسیقی

به گزارش قدس آنلاین، در دنیای پرهیاهوی برنامه‌های تلویزیونی، «صداتو» با ظرافت و نوآوری، معمایی جذاب را به گوش مخاطبان خود می‌رساند. این مسابقه موزیکال که با اجرای محسن کیایی از فیلیمو پخش می‌شود، تجربه‌ای دلنشین را برای تماشاگران رقم می‌زند. در هر قسمت از صداتو، یک شرکت کننده، قدم به میدان چالشی ۳۰۰ میلیون تومانی می‌گذارد. این چالش، نبردی نفسگیر بین هوش و ذکاوت شرکت کننده و ۴ هنرمند با استعداد است. ۴ هنرمندی که هر کدام در ژانر موسیقی متفاوتی مهارت دارند، در این نبرد سهمی دارند: خواننده واقعی یا تقلیدکننده؟ این سوالی است که شرکت کننده باید با دقت به آن پاسخ دهد.

در این مسیر پرفشار، محسن کیایی با راهنمایی‌های خود، چراغ راه شرکت کننده خواهد بود. اما او تنها یار شرکت کننده نیست. ۴ هنرمند دیگر نیز در این سفر همراه او هستند؛ محمد بحرانی که با تسلط خود بر موسیقی نواحی، راهنمایی‌های ارزشمندی به شرکت کننده ارائه می‌دهد. محسن شریفیان موسیقیدانی شناخته شده که با دانش خود در عرصه موسیقی یاری‌گر شرکت کننده در تشخیص خواننده واقعی خواهد بود. امیرمهدی ژوله که با شوخ طبعی های همیشگی اش فضایی شاد و مفرح را به برنامه می‌بخشد و بار دراماتیک آن را تا حدی تعدیل می‌کند و شبنم مقدمی که به شرکت کننده در این چالش نفس‌گیر قوت قلب می‌دهد.

صداتو فقط یک مسابقه صرف نیست. این برنامه، دریچه‌ای به سوی دنیای پر رمز و راز موسیقی و خوانندگی است. هر کدام از خوانندگان حاضر در برنامه، داستانی برای گفتن دارند؛ از تلاش برای ادامه خوانندگی در کنار شغل‌های دیگر تا انگیزه‌های شخصی و آرزوهایشان. این روایت‌های شنیدنی، نه تنها به جذابیت برنامه می‌افزایند، بلکه حس همدلی مخاطب را با شرکت کنندگان و خوانندگان نیز برمی‌انگیزند.

انگیزه‌های شرکت کنندگان برای برنده شدن ۳۰۰ میلیون تومان و برنامه‌هایی که برای رسیدن به این هدف دارند، بار دراماتیک بالایی به برنامه می‌بخشند. تماشاگر با هر شرکت کننده همراه می‌شود و برای موفقیت او در این چالش نفسگیر، لحظه شماری می‌کند.

صداتو، با تلفیق ژانرهای مختلف، تجربه‌ای منحصر به فرد را برای مخاطبان خود رقم می‌زند. روایت‌های شنیدنی، حضور هنرمندان برجسته، موسیقی متن دلنشین و فرمت نو و جذاب، از جمله نقاط قوت این برنامه هستند. موسیقی، عنصر اصلی و روح حاکم بر صداتو است. از آهنگ‌های دلنشین و پرشور گرفته تا قطعات آرام و احساسی، موسیقی در این برنامه نقش مهمی در انتقال حس و حال و ایجاد فضایی جذاب برای مخاطب ایفا می‌کند.

همچنین انتخاب خوانندگان با صدای گرم و گیرا، و همچنین تنوع ژانرهای موسیقی در برنامه، باعث می‌شود تا مخاطبان با سلیقه‌های مختلف از شنیدن موسیقی در صداتو لذت ببرند.

دیگر خبرها

  • اخراج خطیر به نفع استقلال شد یا نه؟
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • کنسرت سامان احتشامی دو شب دیگر تمدید شد/ پنج شب اجرا در تالار رودکی
  • پیام احساسی بوفون پس از صعود پارما به سری آ: با تمام وجودم، زنده باد پارما
  • گاف عجیب سریال «افعی تهران» سوژه شد
  • نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو» / نغمه‌ای در دل معمای موسیقی
  • نویسنده «نون‌خ‌۵» تحقیقات جدی درباره محیط‌زیست و کولبرها انجام داد
  • نویسنده «نون‌خ‌۵» تحقیقات جدی درباره محیط‌زیست و کولبر‌ها انجام داد
  • خاطرات ماندگاری که مسعود اسکویی در اذهان شنوندگان به یادگار گذاشت
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟